HelhetsCentrum

Jag är Certifierad Helhetsterapeut och hos mig kan du få hjälp med just det som Du behöver läka. Mina utbildningar har jag till största delen gått hos Susanne Jönsson på HelhetsCentrum – Soul & Heart Journey School.

Här kan du läsa mer om vår skola.

Välkommen till
HelhetsCentrum – Soul & Heart Journey School

 

HelhetsCentrum – Soul & Heart Journey School är en internationell skola för alternativ friskvård med vårt säte i Sverige.
Vi erbjuder utbildningar i Helhetshealing, Hjärtmedvetande, Kanalisering och Djurhealing/-kommunikation.
Vi erbjuder även självstudier i olika online-program, innehållande tekniker som gör det möjligt för människor att hjälpa sig själva.

Varmt välkommen att besöka oss på www.helhetscentrum.se


Vill du få vårt nyhetsbrev? Det kommer varje vecka utan kostnad. Ta del av våra tips, råd och tankar om olika vägar till personlig utveckling och välmående.

Gå med här: NYHETSBREV


Vår medlemsutbildning

Varför ska man bli medlem?

Som medlem får du tillgång till våra bästa onlinekurser – i ett paket!
(Värde 3500:-)

Dessutom får du tillgång till en mängd fördelar som enbart är till för våra medlemmar. Vi har bland annat en sluten FB-grupp, medlemsbrev och en mängd andra bonusar.

Du får nya specialkurser varje månad, samtliga e-böcker som jag har publicerat, ett stort antal artiklar från vår Må Bra-skola och mycket mycket mer. Som medlem har du dessutom alltid personlig support, direkt från mig.

Varför gör vi detta för våra medlemmar?

För oss är Du viktig! Vi vet att alla som har en önskan att utvecklas, att lära sig mer och att må bra till kropp och själ, får en stor hjälp av våra kurser. Vi har haft långt mer än 10 000 deltagare på våra utbildningar genom åren, och vi vet att våra tekniker fungerar.

Alla är värda att må bra och värda att kunna använda alla de fantastiska egenskaper som finns inom oss alla – och allt detta är Du också värd!

Vi vet också att ibland har livet en tendens att ”komma emellan” och vi faller tillbaka i gamla mönster. Då är det bra att få en påminnelse och att kunna få stöttning och hjälp av andra som gör samma sak.

Som medlem i Soul and Heart Journey School, ska du få all hjälp du behöver för att nå dit du önskar. Ju fler vi är som gör detta tillsammans, desto större nytta gör vi för alla. Tillsammans gör vi skillnad – för oss själva och för alla andra på samma gång!

Varmt välkommen till vår gemenskap!

// Susanne Jönsson
Grundaren av HelhetsCentrum
Soul & Heart Journey School