Soul Heart

Jag är utbildad Helhetsterapeut och hos mig kan du få hjälp med just det som Du behöver läka. Mina utbildningar har jag till största delen gått hos Susanne Jönsson på Soul & Heart Journey School.

Här kan du läsa mer om vår skola.

Välkommen till
Soul & Heart Journey School

Soul Heart Journey School

 Vårt team i Soul Heart Journey School består av välutbildade Helhetsterapeuter och lärare. Vi finns här på plats för dig och är här för att hjälpa och stötta dig med behandlingar och kurser i Helhetshealing, kanalisering, djurkommunikation, meditation och mycket mer.

Vi finns både online och på plats.

Vi arbetar alltid med små elevgrupper.

För oss är det viktigt att varje elev får den hjälp och stöttning som behövs, därför arbetar vi med små elevgrupper på de flesta kurser och utbildningar. Oftast har vi mellan 4-8 elever per kurs och då får alla det utrymme som var och en behöver.

 Vill du arbeta online, kan du lära dig bland annat att Älska dig själv, öka din självkänsla och ditt självförtroende, att Finna din livsuppgift och hur du kan göra för att leva ditt liv utan stress och oro.

 Hur du än väljer får du alltid personlig hjälp och support hos oss.


Soul & Heart – personlig utveckling online

Här kan du lära dig att leva från ditt hjärta, öka din kärlek till dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende. Du lär dig att hantera gränssättning, stress och mycket annat.

Du kan också lära dig att nå och arbeta med din egen kunskap – den som finns djupt inom Dig själv – i ditt hjärta. Du lär dig att använda den och att lita på den.

Gemenskap, personlig utveckling och välmående för kropp och själ!

Du kan välja din kurs, registrera dig här på sidan och komma igång direkt. Med hjälp av olika onlinekurser, videor, artiklar och e-böcker arbetar du i din egen takt – när det passar Dig bäst!

Vår medlemsutbildning

Varför ska man bli medlem?

Som medlem får du tillgång till våra bästa onlinekurser – i ett paket!
(Värde 3500:-)

Dessutom får du tillgång till en mängd fördelar som enbart är till för våra medlemmar. Vi har bland annat en sluten FB-grupp, medlemsbrev och en mängd andra bonusar.

Du får nya specialkurser varje månad, samtliga e-böcker som jag har publicerat, ett stort antal artiklar från vår Må Bra-skola och mycket mycket mer. Som medlem har du dessutom alltid personlig support, direkt från mig.

Varför gör vi detta för våra medlemmar?

För oss är Du viktig! Vi vet att alla som har en önskan att utvecklas, att lära sig mer och att må bra till kropp och själ, får en stor hjälp av våra kurser. Vi har haft långt mer än 10 000 deltagare på våra utbildningar genom åren, och vi vet att våra tekniker fungerar.

Alla är värda att må bra och värda att kunna använda alla de fantastiska egenskaper som finns inom oss alla – och allt detta är Du också värd!

Vi vet också att ibland har livet en tendens att ”komma emellan” och vi faller tillbaka i gamla mönster. Då är det bra att få en påminnelse och att kunna få stöttning och hjälp av andra som gör samma sak.

Som medlem i Soul and Heart Journey School, ska du få all hjälp du behöver för att nå dit du önskar. Ju fler vi är som gör detta tillsammans, desto större nytta gör vi för alla. Tillsammans gör vi skillnad – för oss själva och för alla andra på samma gång!

Varmt välkommen till vår gemenskap!

// Susanne Jönsson
Grundaren av Soul & Heart Journey School