Kurser / Kursschema

Helhetshealing

Den stora skillnaden mellan Helhetshealing och andra healingtekniker är att här får du lära dig att använda din egen kraft och styrka. Du lär dig utföra behandlingarna med kunskap, i balans, säkerhet och trygghet.

Du kommer att lära dig att lokalisera blockeringar och ta bort dem. Du kommer att veta vad du ska göra i en behandling, varför du ska göra det och hur du ska utföra det.

– Allt för att healingbehandlingarna ska vara effektiva för klienten.

Alla kan lära sig healing på nybörjarnivå. Gå gärna en utbildning för din egen skull, du kan inledningsvis hjälpa dig själv och din familj. Vill du sen gå vidare och kanske hjälpa andra har vi olika fortsättningskurser som tar dig till den nivån som är bra för dig.

Helhetshealing är en effektiv och kraftfull healingteknik både för nybörjare och för den som vill bli terapeut och hjälpa andra på en djupare nivå.

Helhetshealing – grundutbildning del I, för nybörjare

Här får du lära dig grunderna inom healing, hur en behandling går till, etiken i vårt arbete samt vad som är viktigt att tänka på. Helhetshealingen aktiveras i eleverna och vi tränar behandlingar under kursen. Syftet är att lägga en stabil och trygg grund för varje elevs personliga utveckling. Helhetshealing är en enkel och effektiv healingteknik som de flesta kan lära sig, en mycket bra grund för vidareutveckling.

Pris: 2 500:-

Helhetshealing grundutbildning del II, distanshealing

Fördjupar dina kunskaper inom Helhetshealing och lär dig distanshealing. Fortsättningskurs för dig som har grundkurs del I.

Pris:  2 800:-

Helhetshealing grundutbildning del III

Fördjupande healingutbildning, direkt förberedande inför terapeututbildningen.

Pris: 2 800:-

Regressionsutbildning

På denna kurs får du lära dig att leda klienter i regression eller till tidigare liv som det många gånger handlar om. Det innebär att vi hjälper en klient att föras (oftast) bakåt, men ibland även framåt i tiden. Vi låter klientens själ styra och välja vad som är viktigt för klienten att uppleva “just nu”. Alla regressioner skall utföras i trygghet och med kunskap.

Vi tränar mycket och lägger ner mycket tid på etik, teknik och regelverk för att du efteråt ska kunna genomföra trygga och säkra regressioner.

Vi använder inte hypnos.
Förkunskap: Kanalisering Steg
Pris: 2 800:-

Kanalisering steg I – lär dig kontakta din egen guide

För nybörjare, inga förkunskaper krävs.

Du lär dig att kontakta dina egna guider och vägledare. Vi pratar mycket om ”vad, hur och varför” när det gäller etik, respekt och gränssättning mot andra sidan. Du lär dig en metod för att på ett tryggt och säkert sätt fortsätta kommunicera med dina guider på hemmaplan.

Pris: 2 500:-

Kanalisering steg II

Förkunskaper: Kanalisering steg I
Du lär dig kontakta andras guider och vägledare. Det blir mycket träning för att kommunikationen ska bli så rak och tydlig som möjligt.

Pris: 2 800:-

Kurserna ovan sträcker sig över två dagar förutom Helhetshealing grundutbildning III som enbart är en dag. Tid, oavsett antal dagar, mellan kl 10 – 17.

Din egen personliga kursdag!

Ge till dig själv eller till någon du tycker om.

Mellan kl 10 – 15 är det Din dag. Du får healingbehandling och rådgivning. Utöver det – lära dig grunderna i meditation, få en medial vägledning, träna någon teknik eller enbart samtala resten av tiden? Du bestämmer själv.

Enkel lunch och fika ingår.

Pris: 2 500:-

Allmänt om kurserna

Praktiskt:

Jag arbetar alltid med små elevgrupper, på kurserna är vi max fyra elever. För mig är det viktigt att varje elev får den hjälp och stöttning som behövs. Allt kursmaterial får du under kursen.

Betalning: Kursen betalas senast två veckor innan kursstart, enklast via Swish, 1236389456. Avbokning av kurs senare än 14 dagar före kursstart debiteras full kursavgift.

Vid uppvisande av läkarintyg slipper du givetvis kostnaden.

Mat: Fika, frukt och diverse snacks ingår. Lunch ber jag dig ta med själv. Det finns tillgång till kyl, frys samt mikro.

Jag tror på att alla, som har en positiv vilja, kan lära sig dessa tekniker. På mina kurser lär jag ut hur teknikerna används ”till vardags”. För mig är det viktigt att lära ut i fullständig trygghet och dessutom få ha roligt under tiden.

Kurserna avslutas med diplom eller deltagarbevis, beroende på vilken kurs du går.

Välkommen!

Kursschema 2023

Helhetshealing – grundutbildning del, för nybörjare

Helhetshealing – grundutbildning del II, distanshealing

Helhetshealing – grundutbildning del III

  • 22 september

Kanalisering steg I – lär dig kontakta din egen guide

  • 9-10 september

Kanalisering steg II – lär dig kanalisera till andra

  • 3-4 november

Din egen personliga kursdag!

Bokas in efter överenskommelse.

Boka plats eller få mer information